Verzendkosten:

Bezorging thuis:
Bij bestellingen en betalingen gedaan voor 15.00 uur  streven wij ernaar binnen 48 uur uw bestelling te verzenden. (mits voorradig, zie onze verkoopvoorwaarden). Bestellingen gedaan na 15.00 uur worden pas de volgende dag verwerkt en verzonden. (weekenden gesloten) Met nationale feestdagen kunnen levertijden afwijken.
Zendingen naar België kunnen over het algemeen iets langer onderweg zijn, reken dan op een levertijd van 1-3 werkdagen.

Belangrijk is dat op het door u opgegeven adres de gelegenheid aanwezig is om uw zending af te geven. Mocht na diverse malen aanbieden blijken dat er niemand aanwezig is om het pakket aan te nemen dan wordt het pakket bij een lokaal PostNL pakketpunt aangeboden. Wanneer het pakket dan na 10 dagen niet opgehaald is wordt deze retour ons verzonden. Voor een eventuele vernieuwde verzending dient u wederom verzendkosten aan ons over te maken alvorens wij het pakket opnieuw naar u toe sturen.

Bezorging op een ander adres:
Bent u overdag vaak niet aanwezig of is het artikel een kado voor iemand anders, dan kunt u de bestelling laten sturen naar een ander door u op te geven adres.
Belangrijk:
Wij hebben helaas geen invloed op de het tijdstip van aflevering.
Zodra het pakket door ons is aangeboden aan de diverse verzendorganisaties, hoofdzakelijk Postnl, zijn wij afhankelijk van hun logistieke afhandeling.
 
Verzendkosten:
Onze verzendkosten zijn opgebouwd uit de kosten van Postnl plus een kleine vergoeding voor handling/administratiekosten en verpakkingsmateriaal. De totale kosten worden automatisch berekend bij het ingeven van uw bestelling(en).
U houdt continu zicht op het totaalorderbedrag vóór u doorgaat naar de kassa waar u een betalingsmethode kunt selecteren voor het afrekenen van uw order.

Onze pakketten worden verzonden via Postnl pakketpost.
De verzendkosten worden grotendeels bepaald door het gewicht van het artikel in combinatie met het formaat. Postnl maakt daarbij een duidelijk onderscheid tussen standaard briefpost en pakketpost. Dit kan wel eens betekenen dat producten die qua gewicht relatief licht zijn toch in een hogere gewichtsklasse kunnen vallen doordat het totale volume van het pakket hiertoe aanleiding geeft.  

Verzending naar buitenland.
Deze worden berekend naar het gewicht en volume per doos. Bestaat uw bestelling uit 2 dozen dan worden extra verzendkosten in rekening gebracht.

Overzicht administratie en -verzendkosten:

 

Tarieven NL            

 0 - 2 Kg.

€ 4,95

2 - 10 Kg.

€ 7,50

10-30 Kg.

€ 13,25

Overview International shipping cost:

 

Shipping cost

BE / DE                                     

0 - 2 Kg.

€ 11,50

2 - 5 Kg.

€ 19,50

5 – 10 Kg.

€ 25,00

10 - 30 Kg. 

€ 40,00